Konya Tül Perde

Konya Tül Perde

  • Perdeci Yaşar
  • 13.07.2023
  • 1150

Ev dekorasyonunda kullanılan tül perdeler, odalarınıza zarif bir hava katmanın en güzel yollarından biridir. Konya'dan tüm Türkiye'ye hizmet veren firmamız Perdeci Yaşar, tül perdeler konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunarak evlerinize farklı bir atmosfer getiriyor. İster oturma odası tül perdesi, ister salon tül perdesi, mutfak tül perdesi, çocuk odası tül perdesi, yatak odası tül perdesi ya da genç odası tül perdesi olsun, her alanda kullanabileceğiniz çeşitli tül perde modelleri mevcuttur.

Tül Perde Modelleri ve Markaları

Tül perde seçerken dikkate almanız gereken birkaç önemli faktör bulunmaktadır. İlk olarak, stil ve dekorasyon tercihlerinize uygun bir model seçmek önemlidir. Perdeci Yaşar firması, Guzzi Roller, Lilium, Plise, Plicell, Demorhome, Perway, İkon, Eliş, Püsqül, Guzzi, Ast, Dolcevita Telamor gibi birçok markanın ürünlerini sunarak size geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. Bu markaların ve ismini sayamadığımız bir çok markanın farklı model, renk ve tasarımlarını sizlere sunmaktayız.

Tül perde fiyatları

Seçtiğiniz modele, markaya ve kullanılacak malzemeye göre değişiklik gösterebilir. Perdeci Yaşar'da başlangıç tül perde fiyatları metre başına 200 TL'den başlamaktadır. Fiyatlar, seçtiğiniz ölçülere ve tercih ettiğiniz markaya göre değişebilir. 

Tül perde fiyatı nasıl hesaplanır?

Tül perde hesabı genel olarak şöyle yapılmaktadır. Seçtiğiniz tül perdenin; metre fiyatı x en ölçüsü x pile şeklindedir. Burada pile sayısı modele ve sizin odanıza, zevkinize göre değişiklik göstermektedir. Firmamızın uzman ekibi, ölçülerinizi dikkate alarak size en uygun fiyat teklifini sunacaktır.

Ucuz Tül Perde

Evinizin dekorasyonunu tamamlarken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir seçim yapmak da mümkün. Ucuz tül perdelerle, ekonomik fiyatlarla her cebe uygun bir çözüm sunuyoruz. Her odanın ihtiyacına göre farklı renk ve desen seçeneklerine sahip olan ucuz tül perdeler, evinizde benzersiz bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak. Ekonomik fiyatlarla kaliteli tül perdeleri tercih ederek, hem bütçenizi rahatlatacak hem de evinize estetik bir dokunuş yapacaksınız.

Tül Perde Nasıl Temizlenir?

Tül perdeler, temizlik açısından da dikkat gerektiren bir konudur. Tül perde ne sıklıkla yıkanmalı? Tül perdelerinizi genellikle 6 ayda bir temizlemeniz önerilir. Ancak bu süre, evinizin konumu, kullanım yoğunluğu ve dış etkenlere bağlı olarak değişebilir. Tül perdelerinizin uzun ömürlü olması ve temizliğinizi kolaylaştırması için Perdeci Yaşar, temizlik ve bakım konusunda size rehberlik edecektir.

Konya Tül Perde

Perdeci Yaşar, Konya, ilçeleri Selçuklu, Meram, Karatay başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Şık ve zarif tül perde modelleriyle evinize benzersiz bir atmosfer katmak için bize ulaşabilirsiniz. Size özel çözümler sunan Perdeci Yaşar, evinizi kişiselleştirirken estetik ve özgünlüğü bir araya getiriyor.

Konya tül perde seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ücretsiz keşif için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Evlerinize özgünlük ve şıklık katmanın tam zamanı!

Ücretsiz Keşif

Yerinde Keşif Ölçüm

Hızlı Teslimat

En Geç 10 Günde

100% Müşteri Memnuniyeti

Satıştan Sonrada Destek

Uygun Fiyat

Kaliteli Ürün Uygun Fiyat